Sníš o mě?

Sníš o mě?

Anotace: ...předělávka

Sbírka: Obnažená duše

sníš o mě
myslíš si, že něvím
šeptáš mi něžná slůvka
můžu si myslet cokoliv
a cokoliv můžu říct
ale jako pokaždé
mě vůbec neposloucháš
...
jsi zaujat smyslnou hrou
s mými rty
a s dlaněmi
ponořenými
v bouřící chvilce štěstí
...
Autor TedelyBear, 29.11.2010
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, jitka.svobodova, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí