Kosmos

Kosmos

Anotace: vyberte si z toho co chcete

Kosmos

V igelitových obalech
Po vzoru Otců poutníků
Vkládáme do úst ponížení

V řadách vedle sebe
Naše podpatky drtí kusy jídla
Vyzvracené z našich útrob

V igelitových obalech
Vrháme se na sebe
Protože pod sluncem je tma
Naše oči svítí šílenstvím

Křičíme své zoufalství
V našem soukromém kosmu
Kde neexistují bohové

Spoutáni naší paranoiou
Snažíme se tančit pod svitem měsíce

Pobláznění
V jednom stádu
V jedné děsivé myšlence
Kusy v igelitovém sousoší

Stojíme zpříma
A snažíme se dokřičet
Z našeho soukromého kosmu
Do kosmu druhých

Abychom zachovali druh
Aby srdce tloukla
A naše kosmy mohli žít klidně dál
Autor Jesper, 29.11.2010
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, James Libustka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Skalsky Pavel, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí