Sám před sebou

Sám před sebou

Anotace: Báseň psaná jak text písní, která se odehravá v metafizické rovině

Co tak koukáš?
Strach v očích máš?
Co jsi to uviděl?
Na co by jsi radši zapomněl?
Do očích tvých nevidím
jako milenku tě objímá strach
jen se tobě divím
vidíš sám sebe na márách
.............................................
Ležíš sám před sebou
za to andělé nemohou
jsi hvězdou přikrytý
tajemství ukrytý
v dalších vteřinách
v neznámých peřinách
.................................
Co tak stojíš?
snad se nebojíš?
sochou jsi se stal
kam jsi se to zamotal?
ty to ještě nechápeš?
za láskou už nedojdeš
to ti přísahám
pojď už k nám
.......................................
Ležíš sám před sebou
za to andělé nemohou
jsi hvězdou přikrytý
tajemství ukrytý
v dalších vteřinách
v neznámých peřinách
...................................
Teprve teď hra začíná
když svíčka zhasíná
Autor JakubMotak, 29.11.2010
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí