KOLIKRÁT

KOLIKRÁT

Anotace: se ale zdá o tom....

Kolikrát potkávám lásky
které miloval jsem před chvílí
ty naše dávné krásky
smutku dál si naděje chválí

ze staré nahoty
zůstali vzpomínky
z neživé samoty
co běží zpátky

kolikrát jen milujeme
když vteřina tíží
potom se vzdalujeme
pro světlo boží
co v nás leží

já sebe i když potkávám
svou mlčící tesknotu
pod deku ukládám
jak v křídlech samotu

ale nestačí,to není klam
musím se sobě smát
já Okno Láskám,otevírám
a na kytaru budu jim zas hrát:

Kolikrát potkáváme lásky
co jsou dávno v cíli
zavřenými vratky
tiché smutné Vzpomínání.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.11.2010
Přečteno 298x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, j.c., James Libustka, la loba, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., Agniezka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tiché, smutné vzpomínání, jako molové akordy na kytaru....
***
Jiří senior

30.11.2010 14:21:00 | j.c.

Jako kdybych slyšela hovořit svoji duši.

30.11.2010 11:58:00 | Fenn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí