zase to studí

zase to studí

pořád pláčeme, když si myslíme, že ten vedle spí

barevné paprsky hrají
spolu s pianem
piano není jen nástroj
a rty náleží spíš mluvení
polibky zrazují
tmavé kouty se rozšiřují do celé místnosti
a vlasy mi našeptávají
co bude v dnešních televizních zprávách
tip na sportku
a zítřejší počasí
teď vlastně sněží
a sněží i v nás, zase to studí
už nemám kolotoč
ale hotel s neonama
vynáší to
jen nevidím tolik úsměvů
ne, že by nebyly
ale zkrátka je nevidím
je těžké pak pořád počítat s tím, že tu jsou
nutí to k tichu
jako u výslechu
ostré světlo v obličeji
a
vždycky přichází otázky,
které nemohou být zodpovězeny.
Autor mattoni.uz.neni, 29.11.2010
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí