Bytostní bytí

Bytostní bytí

Anotace: ...

Najít smysl života,
jak nelehký úkol sis dal.
Ruce tápou v nejistotě,
vše, cos bez rozmyslu vzal.
Zvuk se slívá, jedna nota,
tys sobě vládcem, lidem, král.
Smrt tě drží při životě,
osud krví v duši psal.
Autor Fenn, 30.11.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: ARNOKULT, Martin H, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí