Ranní vidění

Ranní vidění

Anotace: ...

Když ráno vstanu
musím se usmívat
Na slunce
jenž nepoznalo lidskou hanu
spěchám se podívat
Na stromy
jenž dodávají sílu
na keře
s květy jasmínu
Na pole
a nebe bez mraků
motýli co hrají si v kole
i na dým ze vlaků
Na šedé domy
v pozadí lesů
Na křičící děti
jak se honí
v slunečním jasu
Na silnici
po které přejede sem tam auto
Na ty nejmenší
jak volají:mámo, táto

A jinak na všechno
co odstín zlatý má
v průzračném nebi
A jinak na všechno
jak to ráno býti má
a nikdo o tom neví
Autor jvacl, 30.11.2010
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi moc krásně četlo..ST.

30.11.2010 13:55:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí