R.V.

R.V.

Anotace: ...

Styx, ta řeka zapomnění
Charón tě po ní převezl
do věčné říše snů
Zpátky se vrať-
a odhrň zatemnění
Já vím, že Styx je bez přítoků
a už se nezmění

Lačná čerň vody
zlákala tvou duši
My slavíme teď hody-
já v černém...ohromně mi sluší

Však srdce mé mi stále buší
a nemám východisko
Proč mi ta černá tolik sluší
a dře jak vítr o skalisko?
Autor jvacl, 30.11.2010
Přečteno 400x
Tipy 12
Poslední tipující: hypertenze, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, jedam, Kapka, Pablo Kral, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..dobrý..

30.11.2010 13:59:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí