Tančírna

Tančírna

Anotace: ...

Bloudíme světem,
vedeni davem,
přesto tak samy...

S maskami na tvářích,
v honosných róbách,
tančíme na bále jménem Život
kvapík.
V šatech tak načančaných,
snad aby zakryly shnilý obsah.
Běda tomu kdo snad tančit neumí,
nebo nechce!
Revoltu v tomhle sále
nejde zahájit jen tak lehce.
A kdo už nemůže?
Tomu smrt snadno pomůže...
Autor rumovávíla, 30.11.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí