Velké finále

Velké finále

Anotace: nevím proč, ale na tohle dílo jsem po dlouhé době pyšný...co myslíte? právem?

Velké finále

Nebe rozervané
Ústa v bolestném křiku
Sféry realit se prolínají
Vidím v nich peklo
V němž zpívají andělé
Nad bolestí v očích
Lidí se znamením vypáleným
Od samotného Kaina

Chorál smutku v zimním větru
Tančí s vločkami sněhu
Černými jako hřích
Temnými jako zatracení

Křídla padlých andělů
Pod žárem bolesti
V jejím jasném plamenu
Mění se v popel
A prolínají se slzami

Nebe rozevřelo svá ústa
S ostrými tesáky
A v nich vzplálo peklo
Za hromového smíchu
Ateistů

Andělé zpívají
Nad bolestí
Když jejich křídla hoří
A oni padají
Jako bludné komety

Ve sférách realit
Není místo útěchy
Zoufalství a bolest
Mísí se v jeden svět

Naděje prohrála ruskou ruletu
Kterou hrála se životem
A krvácí do našich duší
V posledních záchvěvech
Než naposledy vydechne
Autor Jesper, 30.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, strašidýlko-střapatý, Denael, Tomáš Přidal, James Libustka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napsané to máš opravdu dobře...

03.12.2012 11:15:40 | Robin Marnolli

Já doufám, že to nikdy nebude naposled. ST

30.11.2010 17:41:00 | Denael

no ta báseň Kainovy děti byl větší nášup... mnohem víc imaginativní než tz předchozí a následné básně. No ale to tak bejvá,že čtenář vidí něco jiného než autor ;-)

30.11.2010 17:10:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí