Večer po neúspěšném dnu

Večer po neúspěšném dnu

Anotace: ráno bude moudřejší :) a nebo nebude... :P

Každý večer položím ruku na své horké čelo.
Chudák, všechny mé neúspěchy probrečelo
slzami potu slanými.


A večer je horké; zůstane v něm už jenom zlost
jak žhavé rozdrcené sklo
jak ostrá prasklá sklenice
požárem spálená vinice
v košíku rozbitá kraslice
a jak v ruce přeražená kost.



.."Horké čelo, opiju se, abys už nemyslelo"...
Autor Krapet, 30.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Martin Švarc, hauskaa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí