Skutálel se měsíc...

Skutálel se měsíc...

Anotace: ...

Skutálel se měsíc,
dolů do trávy,
vyměřil nám měsíc,
skvělé zábavy.

Skutálel se měsíc,
z nebe do stráně,
připravil nám dvěma,
chutné snídaně.

Skutálel se měsíc,
do potoka vklouz,
na hladině obraz,
svítí z jeho vous.

Kutálí se měsíc,
po hladině sám,
jeho záře svádí
ke společným hrám.

Skutálel se měsíc
mezi hvězdy zpět,
na milión verší,
zná každý o něm pjet.
Autor Zdenek, 30.11.2010
Přečteno 368x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Linzerka, James Libustka, Já sám, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., Jiná, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné..

30.11.2010 20:09:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí