nerušit

nerušit

Anotace: ...

Zkouším verše, to jsou muka
rušitel zas Můzu čuchá
začátek mám, mám Tě rád..

- musíš porád něco psát?-

a tak vstanu chodím chvíli

- panáček je zdá se čilý :-) -

Tvoje chůze ladnost laní
to je nápad sedám k psaní
beru tužku píšu slova
- hele nepiš- je tu znova

- co furt čáráš ukaž to sem!-
odbývám ho dlouhým nosem
tužku držím ... Můzo vrať se
tak to balím, papír v kapse
snad mě někdo zachrání
až uslyším šeptání...
Autor mida, 30.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 16
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Gabrielle, Já sám, Kapka, Psavec, labuť, Kett, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása

01.12.2010 08:49:00 | Já sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí