Podzimní koutek poezie

Podzimní koutek poezie

Anotace: Podzimní koutek poezie,takový lehce vtíravě nevtíravý..

Nenávratně pryč je i malý střípek léta.

Vzduch je kouřem prosycen..listí hnědne..

podzimní melancholie líbá tvář světa

jehož kůže bledne.

A zas, jako tisíckrát předtím se pohroužíme do svých myšlenek

budeme míjet svoje Já..

pak se v zrcadle vzhlédneme..

Ty prázdné skořápky, o které tolik pečujeme.

a duše chřadnou.

A větry zpívají si..tiše i hlasitě...

,,Daleká....daleká je ještě cesta..

co čeká člověka...

který kráčí ve snách..."
Autor Sapphire - Taitiniatin, 30.11.2010
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí