Podezřelé štěstí

Podezřelé štěstí

Anotace: najednou...z ničeho nic :)...spíš trošku dialog

Snad jahodami způsobeno
Usadilo se mi v duši
Snad pocitem lásky podpořeno
Zatím je to nicka s vahou muší
Snad tancem probuzeno
Co dobrého asi věstí?
V srdci mám najednou uklizeno
Přepadlo mne podezřelé štěstí

"Kdo za tě může?" ptám se štěstí.
"Nikdo, jsem možná lásky zvěstí."
"Na jak dlouho zas?"
"Možná na krátký, možná na dlouhý čas."
"Neodcházej, je mi dobře na pár chvil."
"Neodejdu, již zmizel ten, co ublížil."
"A když se vrátí znovu?"
"Tak ptám se tě, zda ho vyhnat mohu?!"
"Nevím, snad ne snad ano."
"Udělám, co jest v hvězdách dáno."
Autor Moniska, 01.12.2010
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Udělej,jak Ti srdce káže:)

01.12.2010 10:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí