We hate drugs!

We hate drugs!

Anotace: název prozdradí asi hodně, žel tu není pro něj kategorie...

Tak...jsme tu zas
a chceme řvát:"we hate drugs"

Myslíš že jsi v bandě za hrdinu
v kapse s gramem pervitinu?
Ne! kurvíš si život, ničíš rodinu!

Máma ti kdysis život dala,
slušně si tě vychovala!
a ne abys pořád fetovala.
Pro nás si nula!

Nesnášim piko, nesnášim koks!
Přeju ti pořádně dlouhej DeTox!
snad probudíš se, budeš se mít ráda,
pak pochopíš,proč ti máma prachy nedávala

Pořád si chtěla fet,
neni to poprvé co se mi kufr zved!
Autor hell_o88, 01.12.2010
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí