O věcech posledních, Charonova taxislužba.

O věcech posledních, Charonova taxislužba.

Anotace: Tředí díl z cyklu "O věcech posledních". Ilustrační foto najdete na: http://galerie.mobilmania.cz/showphoto.php?photo=55037&ppuser=86586

Sbírka: O věcech posledních

Charone, ty převozníku,
máš to ale velkou kliku.


Lodí celou flotilu,
neplují však po Nilu.


Tvoje řeka šedá
z nás každého si hledá.


Koho sevře v objetí
do ledového zajetí,
ten rád ti rychle zaplatí.


Haló pane, tady máte,
vezměte si drachny zlaté.
Svoji štědrou odměnu.
Dostaňte mne z problému.


Však copak jsou ti platny
tvoje zlaté drachny,
když štěstí za ně nekoupíš.............
Autor Martin H, 01.12.2010
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí