Život

Život

Anotace: Báseň popisuje život, tak jak ho cítím já. Dává nám různé překážky a způsobuje bolesti.

Se žalem v srdci potýkám se již mnoho let,
že svět není jen černobílý už dávno vím.
Jdu svou cestou, kde nikdo nekráčí,
přesto mám strach, že jednou zabloudím.

Porostlé bodláčí co lemuje les,
ve větru sklání své trny k zemi.
Bodají jak úzkost v srdcích těch,
kteří na světě zůstali sami.

Déšť se jak slzy po tváři řine k zemi,
oblohu pokryly černé mraky.
Až teď vím, že život je skvostem,
co dělá velké zázraky.
Autor Ms.AjulQa, 01.12.2010
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí