Oslava lidské rasy

Oslava lidské rasy

Anotace: Co všechno živé pod rukou člověka trpí?

Sbírka: Všechna špína světa

Uzavřeni ve svém soukromém infernu
přehlížíme ten hořící ráj
cesty jsou buď slepé
nebo vedou zpříma dolů

Ke svému užitku
przníme ten vzácný dar
zprofanování existence
a uměle vytvořený cíl
hromadný

Snažíme se dosáhnout dokonalosti
přičemž to dokonalé přehlížíme
všichni proti sobě
ozbrojeni hloupostí

Klaníme se modlám
pomíjivým a umělým
Vzdáváme hold
v plastových chrámech
před oltářem s nápisem SLEVA

Pro svůj vlastní komfort
přehlížíme bolest druhých

Posraní ze své nadřazenosti
s touhou podmanit sobě všechno
Čím že je světu člověk?
Škodlivým parazitem
Autor Andy Darcness, 01.12.2010
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Danger, Any 4
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příliš optimistické...

02.02.2011 21:12:00 | Trystan ap Tallwch

Je, děkuji. Vůbec jsem si toho překlepu nevšimla. To se mi asi v zápalu psaní popletla písmenka. :)

19.12.2010 11:40:00 | Andy Darcness

Silné verše ...díky za ně.
Jinak kláním se asi modlám ...

12.12.2010 22:14:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí