má vlastní fotosyntéza

má vlastní fotosyntéza

Anotace: ..

jen se směj
pěkně se měj
dokud tvý oči
někoho chtěj

je to jen fotosyntéza
do mojí duše
jako je fotosyntéza
pro moje tělo
šukání do bezvědomí
a nezřízené pití
a skurvená nuda
a veškerá hudba

jsem na to sám
i s vámi
a všemu kolem
tiše se směji...
Autor humus, 01.12.2010
Přečteno 290x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, pamp_elka, James Libustka, ewon, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí