AGENDA

AGENDA

Anotace: ....

Organizovaný stav násilí,
legitimní mocenské potlačení společnosti.
Černí,bílí,přistěhovaní,rodilí,
naplnění nenávisti a zlosti.

Mezidruhové konflikty,
kmenových bojů.
Právní delikty,
staroměstských orlojů.

Konspirační teorie,
mocné korporace,státy
Terorizmus rozbije,
tajné spolky válkou načaty.

Vlivní představitelé národů,
manipulující s námi všemi.
Tajné vládní projekty,zbrojícího závodu,
strategické hry s ordinálními preferencemi.

Vše popřít a zamlžit,
vše utajit,nehodící se,zlikvidovat.
Dvojité agenty nasadit,
falešné důkazy podstrkovat.

Lhát a lhát,
svobodu zahodit.
Nemilovat,
důvěru zneškodnit.
Autor ZILA78, 01.12.2010
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., la loba, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je nechutná pravda!

ST ST!!!

06.12.2010 20:50:00 | Nick Name

hezky jsi to napsal až mě mrazí jak pravdivě...St

02.12.2010 10:37:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí