Motýl

Motýl

Anotace: Motýl. Motýl na Mighty Sounds.

uvízli jsme ve vzduchu
a hulili jointy
a dýchali prosté nic
hudba mě ovíjela
ze všech stran
když motýl kolem proletěl
ze všech stran
a všechno mi pověděl
ač chtěl či nechtěl
vzal na sebe příliš moc
když zvedl mi hlavu
odkryl oblohu i celou noc
houpající dav
v hudbě
a moment kdy jsem v ní byl
si dobře pamatuji díky tobě
ale to je tak všechno
všechno rychle skončilo
Autor tukiy, 01.12.2010
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí