Náš svět

Náš svět

Anotace: **Zimní**

Kouřové signály,
jak od strýčka Alberta...
Přehlížím,
pro vločky studený....

Šeptáš mi do vlasů,
a v očích máš tisíc divokých plamenů....
Bojím se, ach bojím,
že jednou mě sežehnou docela celou...

V krvi nám koluje rum,
i štěstí v té naší citové kalamitě....
A já,
sesbírám ty střepy co znamenali svět.....

Jednou určitě,
ach, docela určitě....
Budeme zase stát,
pevně na nohou....

A v kapse,
si poneseme ten náš svět.....
Autor whiolet, 01.12.2010
Přečteno 258x
Tipy 19
Poslední tipující: Oťas, Denael, Žqáry, fuu, la loba, Danger, Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků, Chancer, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou určitě...držím ti palečky,at víš,že tě někdo drží...

05.12.2010 13:07:00 | Danger

naděje se skládá jako.. vločka k vločce

02.12.2010 10:16:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí