Tekoucí kybernetický proud

Tekoucí kybernetický proud

Anotace: inspirace podvědomím, surrealismus, proud vědomí, 24 stadií budoucího humanistického vývoje. odkaz k Timothy Learymu.

Instrument u mříží erotiky s fúzí krabích entit poděšených civilizací
Instrument jenž šimrá hedónistu po gravitačních vodopádech tváře lidstva
Rozštěpí estetiku času na konzumní vědomé nukleární částice ješitného prospěchu
Somatické kořeny povědomí myslícího ve větrných neurofyzických mostech egoismu
Mezi inženýrstvím inovace smyslnosti a pasivní klaunské symbiózy větrných zámků
Průzračná novátorská vyumělkovanost roztřesených virtuálních racků v koloseu opon
k elektronice potemnělých jednorožců s pytli psychedelického povědomí
Vynálezče multiplikovaných realit co zvládáš na horské dráze iluzorního orgasmu
Na urychlovače zkrocených elementálů prolhaných pokryteckých mimotělních sfér
s příslibem telepatické sítě snové reality
Na skrývajícím neuroelektrickém prasečinci umělých inteligencí ve víru válečných jatek
geneticky pasivních na chirurgických stolech s nástrojemi klonovacích drog
ty zavšivená genetická kooperace vln západního kreténismu filozofujících zmetků co kašlou na hladomory
A jež neurologicky se brzy promění v kvanta fíkových polí pouliční chudoby
repetivní dluh metafyziologického kybernetického paskvilu v krvácejícíh cirkusech u inženýrství kreativity sociobiologických píďalek dementních miliardářských nití mysli
Autor Happyyz, 01.12.2010
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Striptérka, Pablo Kral
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí