Třesoucí se lístky příběhu

Třesoucí se lístky příběhu

Anotace: "We have the answer to all your fears It's short, it's simple, it's crystal dear It's round about, it's somewhere here Lost amongst our winnings"

Sbírka: Čekání

Lístky sněhu
roztávají na tváři
zimního příběhu…

Vzpomínky
vpíjí se do papíru,
točí se ve víru
kaněk myšlenkového pera.
Jako kamínky
z hvězdného prachu
skládají mapu,
svítící v odlesku šera.
Jako plamen
Prométheových svící
hoří pochodně
dávných dob.
Jako Amen
zní modlitby prosící
o konec povodně
z neexistujících vod.

Pletenec
věčnosti
přerostl
v nekonečnost
a náš ruměnec
z bájných tajností
postavil před námi
další přehrazený most.

A před Cestou
se objevila mlha.
Autor Denael, 01.12.2010
Přečteno 341x
Tipy 20
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, fuu, Gabrielle, Básník v zapomnění, Chancer, James Libustka, jethullfan, Psavec, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a zase zmizí

09.12.2010 01:36:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí