Protkané sněžení

Protkané sněžení

Anotace: s cáry papíru...

Protkané snažení s cáry papíru,
co zbyly jako připomínka vyznání,
básně v klidu sepsané a lásku křičící,
do útlých ramen, dívky sotva dospělé.

Protkané sněžení ze střech baráků,
co nemají větve a nedá se pod nimi schovat,
pod jejich ochranou a tmou zšeřelou,
kdy pod lampou pouliční poprvé padají
osamocené vločky sněhové.

Prokleté básnění těchto básní,
co slova ztrácejí pro milostivé lásky,
které neskonale krásné jsou,
pouze v náručích jiných ctitelů.

Prokleté květy, bez poupat řasení,
v kterých nektar se schovává...
...s cáry papírů, co jen jako obraz zůstaly,
viset nad zemí, jeden či metry dva...

Protkané sněžení paprsky sluneční...
Autor Láďa, 02.12.2010
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Denael, mademoiselle secret, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná

02.12.2010 10:36:00 | Skalsky Pavel

Pár vašich textů jsem si už přečetla a docházím postupně k názoru,že jste zde jeden z těch co má naději začít psát poezii.Zatím je to nehotové,ale má to tu příchuť budoucí poezie.Není to svázané říkankovým rýmem,působi to dospěle a ne infantilně jako některých jiných autorů.
Pište,pište a pracujte na sobě.

02.12.2010 08:49:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí