Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: Rychlý let.Rychlý pád?...

Jsem padlý anděl k zemi,
kdo vstát zas pomůže mi?
Křídla, co při letu se hroutí,
má mysl srdce opět rmoutí.
Jsem padlý anděl k zemi,
osud se pitvoří, směje se mi.
Ruce mám zkřehlé, třpyt svůj ztrácí,
klid mého světa se nenavrací.
Jsem padlý anděl k zemi,
ta správná cesta ztrácí se mi.
Světlo za tmou odešlo mi,
já opět stojím připoutána k zemi.
Autor Fenn, 02.12.2010
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Padlý anděl, ale stále anděl..

20.03.2011 19:57:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí