tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak

tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak

Anotace: už zase...nambr 3

ale čas čas čas čas čas čas čas

ty vole si ho představ za deset let
ten bude uplně vychlastanej
jo jestli do tý doby nechcípne
ty vole dyť kouří od jedenácti
to je hrozný prase

nezměníme
Autor Jan D., 16.01.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí