Vánoční 2

Vánoční 2

Anotace: Vánoční pro kamarádky syna na besídku

Maminka napekla vánoční cukroví
Hvězdička v jablíčku zdraví nám předpoví
V lodičce z oříšku svíčky si plují
Perníčky zdobíme ve váze chvojí.

Purpura pokojem příjemně zavoní
Ježíšek s dárečky zvonečkem zazvoní.
Že všichni u stromku spolu se sejdeme
To je ten největší dárek co najdeme

..... a druhá v podobném duchu, ať mají na výběr ;) .....

Zase tu jsou Vánoce,
stejně jako loni
Stromeček i purpura
bytem krásně voní
Na stole je cukroví,
venku padá sníh
Krajem znějí zvonečky,
koledy a smích
Autor Sandra_T, 02.12.2010
Přečteno 596x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No ano! To vánoční naladění! Krásné obě básenky. ST!***

06.12.2010 23:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí