Nenávist a milenka

Nenávist a milenka

Anotace: ta, jež kráčí přes mrtvoly...

Hej! Za svou zradu draze plať,
chceš-li mi ublížit, tak ať,
však opatruj svůj život, pozor dej.
Ranám mým krutým hbitě uhýbej!

Myslíš, že ublížit mi lze?
Vyvaruj se blízkosti dýky mé.
Vždyť její čepel mrazí jako led
a na ostří se skví smrtelný jed.

Viníš mne z svého neštěstí,
že muž tvůj na mém loži klidně spí.
Topíš se sama ve svých bolestech,
trháš si vlasy, bloudíš ve stéblech...

...má rána z milosti teď zastaví ti dech.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 02.12.2010
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Gabrielle, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí