Mužem během okamžiku

Mužem během okamžiku

Anotace: .....

Jednou k nám přišel
docela cizí navoněný pán
&
nesl srolovaný létající koberec
Byl jsem šťastný že vidím
kouzel-
níka
a těšil se na jeho vystoupení

Ale on popadl postel
a začal s ní jeho chlupatýma rukama šoupat
sem tam
a
jeho slova páchla
odpovědností
jeho oči byly mocnější než cokoli
co jsem kdy předtím viděl


A já ti šeptal:

Přitul se ke mně
Momo Liu
ty čínská krasavice
prodávájící doutníky z gumy
a stonožky nosící touhu
na přání
Přitul se ke mně Momo Liu..
---
Ale zatímco sis čistila pleť
nehty atp.

seděl jsem v krabici pod schody
abych ta kouzla snad

nepokazil


***
Autor Who cares a lot, 02.12.2010
Přečteno 364x
Tipy 11
Poslední tipující: fidgetypoet, HarryHH, Lukáš Rymeš, CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl, trhla.marketka, James Libustka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... přijď ke mě, ... mé dětství ...

***- a já ti dám přes držku ...
za krásnou slepou důvěřivost, .... že zázraky se dějí ...

25.12.2010 15:09:00 | HarryHH

Skvělá!!!

07.12.2010 14:00:00 | Lukáš Rymeš

Ten, co se stará je zpět... skvělá, skvělá zpráva

02.12.2010 23:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí