Zrada

Zrada

Anotace: je to tak

Zrada

Čas mě zradil
Když našel jsem ho
V jeho temném bytě
Ve vaně plné vychládající vody
S podřezanými zápěstími
A skelným pohledem do nicoty

Naděje mě zradila
Když slyšel jsem ji
Jak miluje se
V posteli s nebesy
Pod jednou dekou
Se zoufalstvím
Pořád a pořád
Dokola

Láska mě zradila
Když před Bohem
Za účasti dojatých hostů
Jediným polibkem
Vstoupila do svazku manželského
S nenávistí

Radost mě zradila
Když odjela do ciziny
S tím, že bere si volno
A navždy tam zůstala
Kvůli teplejšímu klimatu

Štěstí mě zradilo
Když hrálo ruskou ruletu
Vystřelilo si mozek z hlavy
Na zeď
Temného sklepa, kde se hrálo
Na diváky, kteří fandili
A uzavírali sázky

Všichni ti mě zradili
Nebyli tak schopní
Jak měli být
Nebyli tak svědomití
Ve svých povinnostech

Se stoickým klidem
Míchám léky ve sklence whisky
A těším se na sladký spánek
Když mohli oni zradit
Tak já taky
Autor Jesper, 02.12.2010
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí