Přes bolest

Přes bolest

Anotace: ...

Moc to bolí
všechno hrozně moc bolí
až z toho mrazí
noci utopím v soli
vše utopím vínem
však rána se kazí
vše zalijem splínem
a zemřeme nazí
moc to bolí
stále víc nás to bolí
snad tělo je z kovu
pak smůlu maj moli
když udeří rez
slyšíš zahoukat sovu
pod rychlými koly
všichni zemřeme znovu
přemýšlet nad vším
svůj smysl dál ztrácí
duše vždy zemře
již zpočátku
zpíváme píseň
ta vzpomínku vrací
vše doposud proběhlo v pořádku
krví na zrcadlo napíšem vzkaz
až se rozptýlý jas
a nám utichne hlas
měli jsme rádi
i přes všechen žal
zapomeň každý, kdo věřil jsi v nás
přes bolest žij, ikdyž bolí to dál
Autor Manni3, 02.12.2010
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí