Bláznivej den

Bláznivej den

Anotace: ***

*

nad hlavou
svinula ruce do kruhu
protáhla páteř
až to zavzdychalo
oblékla kostým
značky „dáma“
nasadila úsměv číslo pět
a vypravila se koukat po lidech

viděla ješitnost
jak kráčí ve stopách
o nichž si myslí
že jsou pro ni

hloupost jak trčí do všech stran
jako kreativní výtvor
čtyřprocentního kadeřníka

namyšlenost
coby plevel
kterého se ne a ne zbavit
chtělo by to globální postřik
než všechna kultura
co za něco stojí
vypaří se do podzemí

večer pak
svlékla „dámu“
vymrštila noc
ta se upletla v nočnilku
spadla ji na ramena
rozpaličkovala se v krajku
a vlněním
přesypala se ke kotníkům

tiše broukla
bláznivej den
a stočila se do kruhu

*
Autor isisleo, 02.12.2010
Přečteno 251x
Tipy 27
Poslední tipující: WhiteSkull, James Libustka, s.e.n, Gabrielle, Psavec, j.c., harmony, Žqáry, CULIKATÁ, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela je to záliba všímat si co, kdo ...
A co !dáma! - co ona by o sobě sama -kam by se vřadila asi?

04.12.2010 20:23:00 | s.e.n

... prosím úsměv číslo jedna
kozačky nad kolena
a kousek paličkované krajky
:
a bez výmluv, jsem paličák
:o)
Jiří senior

04.12.2010 10:36:00 | j.c.

Bravůrní dílečko, bezva počteníčko... ST!!!***

02.12.2010 21:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí