Vánoční sen

Vánoční sen

Anotace: už ho cítím v zádech...

Jdu večer ulicí, kde vládne klid,
krásné Vánoce letos mohly by být.
Krajina už oblékla kabát bílý,
kdo jej vykouzlil, zimní víly?

Byt zahalila vůně svařáku a cukroví,
co bude za rok, na to jen tradice odpoví.
Pod jmelím chtěla bych se s někým potkat,
životy naše ve společný protkat.

Domov zdobí adventní věnec a vánoční hvězda,
dětem plní se sen, který se nezdá.
Ať vše proběhne v klidu a bez hádek,
chci vrátit čas a věřit na svět pohádek.
Autor Jedůfka, 02.12.2010
Přečteno 587x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomíno..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí