Chladná..

Chladná..

Anotace: Tahleta krušná zima mi spoustu věcí připomíná

Zatmívá se mi před očima...
místo bíla...pomalu chladnu..

je mi zima..z těla teplo vyprchává.
Krev tuhne v žilách..a objímá mne, svým mrtvolným obětím...

ONA sama, v černém pojetí..a láká..úsměvem zubatým...
tančíme tango...šlape mi na paty..

otvírá náruč...pouští mne k zemi..
padám..dolů..do ticha, do temnoty.

zazáři..zasvit..
ještě jednou..prosím..
ty Světluško jediná, co záříš mi na cestu.

Sladká a nevinná...stýská se mi
Autor Sapphire - Taitiniatin, 02.12.2010
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Tygropes, Radek.oslov.Šafárik, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí