Adventní

Adventní

Anotace: však je už čas...

Tichá noc se blíží, kouzlo hvězd možná píše příběh
Končící čas našeho spěchu, snad odpoledne s padající vločkou přinese
Jeden den se pro mnohé stane dúvodem smíru,
proseb pár, od krokú mnoha poutníkú, jen tak pro vlastní poťechu

nejsme sami, dost možná ani samotní, jen možná osamocení
kdož však přizná svému stavu, že prohrál vlastní hlavu
kam jít pro odvahu, vysmát se ráno sobě v zrcadle
snad právě dnes, když jeden slzy uroní a druhý zrak k zemi sklopí

podvečerním náměstím punč provoní podloubí, a my opět pújdeme ke svíčkám...
též jdem častokrát s mincí k jesličkám a mnohé napřezrok nemáme..
leč znovu pár drobnými je častujeme, snad z pověry, možná ze strachu
to jen dny se v tmavé šaty oblékají, snad že je čas sváteční ...

hezké Vánoce všem...
Autor Valemart, 02.12.2010
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí