O věcech posledních: Zkouška svědomí.

O věcech posledních: Zkouška svědomí.

Anotace: Pokračování cyklu "O věcech posledních". Ilustrační foto je ke shlédnutí zde: http://galerie.mobilmania.cz/showphoto.php?photo=55055&limit=recent

Sbírka: O věcech posledních

Ostrovy vzpomínek
a našich hříchů
tu v odpoledním tichu
věrně čekají.

A tak každý z nás,
když přijde jeho čas
tu na kratičko zakotví.

Pak zpytuje své vzpomínky,
kdy už jako malinký
krok svůj první udělal.

Od té doby kroků mnoho,
řekneme si- to je toho,
však ne pokaždé
jsi rovně šláp.

Sám si říkáš „buď jen chlap“
a svoje skutky obhajuj.
Svou cestu vzhůru vybojuj.

Ne každá cesta vzůru vede,
když boj se vnitřní nepovede,
potom ze všech vzpomínek,
zbyde jen ve vodě kamínek....
Autor Martin H, 03.12.2010
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, la loba, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí