Dívka s hadíma očima

Dívka s hadíma očima

Anotace: O dívce, která mi z duše ubrala víc než kdokoliv jiný.

Duše, má milá
to je, co ti chybí
máš tělo dokonalejší
než nejrychlejší vlak
i přesto však řežeš
jak zrezivělý vrak


Oči, má milá
ty tvoje hadí oči
plazíš se tiše
jako vzduch
sežereš člověka
jsi jako hejno much


Vně jako démant spravedlnosti
uvnitř prolezlá morem
až na kosti
dovnitř proudí tobě vzduch
ven tryská gejzír morový
proč nejsi jenom duch?

Proč ne ty
a proč ne já
protože já jsem lepší
a ty jsi holka
s hadíma očima
bez duše
s hlasem, ze kterého běhá
mráz po zádech
Autor Queen, 03.12.2010
Přečteno 342x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí