A zmrzne...

A zmrzne...

Anotace: ***

Už dávno, moje Milá
Zapomněl jsem, že líbal bych Tě snad.
Hrdost či síla ve mně zbyla
Nezapomenout ty hejna úskoků a zrad

Od mladých holek, chraňte všichni čerti.
Ty jsou ještě proměnné
Ač mají pevné prsy a lačné rty
Jsou stvořeny pro jiné, pro mě ne!

A zralé ženy? Ach, ty Bože!
Ty jsou příliš zákeřné
Slova květy, činny nože
Chladné ač tvrdí že srdce žne.

Už dávno, moje Milá
Zapomněl jsem, že líbal bych Tě snad.
Má láska se žalem zpila
A trpké plody šla v zimu otrhat.
Autor Edmond Kadad, 03.12.2010
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Gabrielle, slečna.závist, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, Kapka, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí