Projíždějící film v kouscích sněhu

Projíždějící film v kouscích sněhu

Anotace: láme se to jednou tak či tak..

Kyselé obličeje a začínající cukroví
Zkřehlé prsty pod pažemi barevné kartony
Okouzlení bořících se stavů a vůní

Přitažlivé krapníky a občas trpké výhybky
Oblé tvary vlastního "já" bez přirovnání
Revolta bosé nohy bez nadání

Nehmotný klíč v hloubi duše
Třpytící se rudost vín v podtextu
Avantgardní víla bez umělých chvil a konzervantů

Okouzlující dlaně v černém saténu
Ostrost co mívá něhu
Projíždějící film v kouscích sněhu

Třešnové rty v odhodlání
Stručnost doutnajícího plamene
V mezerách řádku přivřel si oči a trhl ramenem

Pyšně skrytý strach
Roztomilá sebedesktrukce na plátně a ve hvězdách
Co začalo bez davu nekončí
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 03.12.2010
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, malá slečna, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí