Slzy

Slzy

Anotace: Taková hloupost...

Slzy mi tečou po tváři
a snad ani ve snáři,
nenašla bych rozluštění
svých nekonečných utrpení.

Slzy, slzy, slzy...
Krásně jedna za druhou…
Slzy, slzy, slzy!
… stékají na tvář mou.

Pláču, jako malé děcko,
co nedostalo hračku…
„Uklidni se, Lucko,
sic dostaneš facku!“
Autor Pythonissa__, 03.12.2010
Přečteno 343x
Tipy 16
Poslední tipující: Live to fight, ZILA78, Agniezka, jedam, Jeronym., jvacl, Mrs.Underwood, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí