Jak lego

Jak lego

Anotace: v hlavě.

Sbírka: Zahrada snů

Jak lego v hlavě lehce srovnané
kdy říci ano, a kdy pak říci ne.

Tak chtěl bych z hlavy kostku mít
a jasně tříbit touhu, lásku, cit
tak jasně v hlavě kostky poskládat
má míti, nebo nemá míti rád.

Pak s hlavou čistou večer usínat
a s ránem novým jen pak vzpomínat
na chvíle nejistoty předešlé
kdy hlava kulatá má jenom byla
a nejistá, leč hezká byla.

A s novou jasnou představou
bych moh najít s lehkou jistotou
tu pravou k sobě samému tu družku
já odkládám tu tedy tužku.







A směřuji tím směrem západním
k dánům tím skvělým chlapíkům.
Pak dám si lego nechat na triku
a z kostek hlavu pak si poskládám.


Ach já se mám...

jak já se mám...
Autor Paulín, 04.12.2010
Přečteno 312x
Tipy 26
Poslední tipující: mkinka, strawbery, labuť, Mbonita, Gabrielle, malá slečna, ZILA78, NikitaNikaT., Psavec, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lego dát do básně, skvělý nápad.

25.02.2024 19:41:16 | mkinka

Lego je hračka,
život složitá
rozkládačka

04.12.2010 21:19:00 | labuť

Nalegu je dobré, že co si postavíš, můžeš aj rozebrat... v životě, to tak bohužel, někdy možné není.. ST!***

04.12.2010 12:36:00 | NikitaNikaT.

...když on život nemá logiku Lega... :-)

04.12.2010 00:42:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí