Jen leť draku můj svobodný,,,

Jen leť draku můj svobodný,,,

Anotace: I když se vzduch zdá bez pána....

Drahý cestovateli..
Už je to nějaký čas co jsme spolu brázdili prostor věčnosti.Ty jsi byl můj a já byl tvůj.Jedna mysl a jedno tělo.A však běda!!!
Příležitost a chamtivosti tě dostihla.Nebyla to chamtivost po hmotných statcích...jen touhha ovládat a řídit.Proč můj cestovateli?!?!
Jen nebesa širé byly naše hranice.\\\\\\\\\\\\\\jen síla země byla naší mezí.A ty přesto jsi se otočil zády vůči našemu dědictví.Tomu co zlomku činí celek.
Volám tě cestovateli!!
Zůstaň s mou podstatou,nezpronevěřuj se dílu entroopie.Věz že jsem jedním.
Neboť jen v prach se obrátí vzpomínka na nás.Až eóny času se spojí.
Pak pocítíš hanbu a procintneš...
Autor AVATAR the HUNTER, 04.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí