Démoni smrti rukou vlastní

Démoni smrti rukou vlastní

Anotace: ...

Ve snu navštívili mne křídla smrti,
teď vracejí se ke mně,
ve dne i v noci,
vždy když ke smutku klesnu,
pokaždé kdy ztrácím se v myšlenkách
a v jejich moci.

Ony vracejí se
a volají mne,
ke hříchu nabádají,
vždy krůček mne dělí,
od pokleknutí,
k vlastnímu zahubení.
Autor Gabriel17, 04.12.2010
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Jamesow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí