Tančil s ní..

Tančil s ní..

Anotace: .. rokáč

Chtěl tančit rokáč, jen s Tebou potichu
namísto toho se nedočkal vzkazu
se slzami v očích, na rtech, po břichu
bez Tebe šel, když byl zván do komparzu

pod podiem pažemi tleskat nad hlavou
tančit a skákat dle rytmů.. jak svícen?
stát tady nebudu, nemám churavou
ztuhlou krev, čím dál vře, pění tím více

byla tam znova ta bytost bez páru
táta ji uklidil do kouta hrát se
v simulátoru her řídit svou káru..
prý - jak je pomalá, má s ní moc práce

vystřelo mě to, já dupl na notebook
rozlítl se snad na tisíce kousků
osvobodil mladost, sedící, od muk
vždyť byla tančit.. ne vykysat v housku!
Autor Petbab, 05.12.2010
Přečteno 275x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., NikitaNikaT., PIPSQUEAK, Žqáry, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé podaní, pro mne jakýsi... výpis pocitu.

05.12.2010 09:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí