...když první vločka padá, je krásnější svět!

...když první vločka padá, je krásnější svět!

Anotace: Vzpomínka na dětství a pocit štěstí z první sněhové vločky...

Vrátila se ve snu v čase zpět.
A vzpomněla si,že když první vločka padá, je krásnější svět!
Ten dětský svět co je tak dokonalý.
Ten dětský svět co jí tak chybí...

Ach, jak já se chci do něj vrátit zpět!

Očima dětskýma dívám se z okna na nebe.
Hvězdičky v očích svítí mi pro tebe.
Pro první vločku, která z nebe padá.
Pro první vločku co na zem padá.

A když první vločka padá, je krásnější svět!
Autor appelez-moi eL, 05.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, sobý hnusec, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyloženě písničkový text... ST

07.12.2010 19:07:00 | sobý hnusec

Vločky zem halí už v závoj bílý
vzpomínkou na dětství hrají
tančí tu v tvé básni krásné víly
na světě je jako v ráji

05.12.2010 15:50:00 | Kapka

A také čistší:-))).Moc hezká.

05.12.2010 11:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí