Undergroundový večer

Undergroundový večer

Anotace: :U

Do vlasů usedá kouř cigaret.
Uvažujíc o marnosti, marnosti dnešní noci koušu si ret
a dál padají zářivé vločky z cigár na podlahu,
aby tam v břečce zhasly jak hvězdy milencům na oslavu.

Smysly se rozjely pryč rychlíkem,
na pražce narážejícím.
Sníh a chlad kolejnic
uleví snad rozpáleným lícím.

Řinčící kapela se řítí do temna studny
padá s ní i noční bouře, hrom hraje na bubny.
Řinčící kapela se do studny řítí
já padám s ní, těší mě
že dole bude chladná voda k pití.
Autor Krapet, 05.12.2010
Přečteno 236x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Míša S., Martin Švarc, Gabrielle, Metcheque, Kapka, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí