NA BÍLÉ STOPĚ

NA BÍLÉ STOPĚ

Anotace: tobě-sobě-stopě

1.
Na bílé stopě
ve sněhu čtu
jen díky tobě
nepošlu poštu

Na bílé stopě
po ránu bloudím
vrací se k tobě
myšlenka co zas soudím

na bílé stopě
do snu tě položím
jsou hříchy v samotě
ale já jim uvěřím

Na bílé stopě
slovem jen hýřím
vzdáleně obě
jen díky tobě si věřím

Na bílé stopě
jen v tobě
proč lhát sobě
v krásné době

II.
Na bílé stopě
poznávám ztrátu
jen mince v sobě
svou poslední útratu

na bílé stopě
únavu ucítím
jen růži na klopě
zázrak co pochopím

na bílé stopě
vzpomínky přelepím
co hnijí v černém hrobě
zas si už nevěřím

na bílé stopě
myšlenky upravím
jak jsou krásné obě
stokrát život pozdravím

Na bílé stopě
příštím láskám nevěřím
v krásné době
do básně uložím.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.12.2010
Přečteno 200x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, Tamara, Niky88, Psavec, labuť, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., la loba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na bílé stopě,
svou sílu prověřím.

Na bílé stopě,
své nitro obracím,

Na bílé stopě
v tichu si přemýšlím.

Na bílé stopě
budoucnost pozdravím.

ST,ST,ST ***

06.12.2010 09:11:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí