Poděkování

Poděkování

Anotace: Muž děkuji své jediné kamarádce

Jen jedinou osobu,
chtěl bych ještě zmínit.
Nikdy ve mne neztratila důvěru,
byla vždy upřímná.
Někdy i milá,
zdála se být.
Vše co jsem kdy jí udělal,
bylo odpuštěno.
Pochopila jak žiji i přežívám,
i to co prožívám.
Vždy se mi bála podívat do očí,
již v nich vyděla bolest
a utrpení co se odráží jako zrcadlové obrazy.
Dík a sbohem, chtěl bych ti říct.
Protože ty jsi a budeš jediná
na které mi záleží nejvíc.
Autor Laurencová, 05.12.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí